Utstein Pilegrimsgard
Pilegrimsgarden er etablert som et senter for stillhet, bønn, pilegrimsvandring og åndelig veiledning.
ligger 1 km før Utstein Kloster, Norges best bevarte kloster fra Middelalderen. På Pilegrimsgarden ønsker vi å føre videre noe av den gamle bønnetradisjonen fra klosterlivet. Hver torsdag kl. 11.30 er det en kort middagsbønn som er åpen for alle. Etterpå serverer vi felles lunsj til de som ønsker det. Pilegrimsgarden har en ansatt daglig leder og mange frivillige medhjelpere. Vi har plass til flere frivillige i dette fellesskapet.
Gjennom året arrangerer vi ulike kurs, retreater og pilegrimsvandringer. Stedet er også åpnet for utleie i ledige perioder.
I skolens sommerferie har vi åpent hus hver ettermiddag med enkel servering og salgsutstilling.

Det åpne landskapet rundt Pilegrimsgarden egner seg godt til korte vandringer. Heftet: "Vandring på Utstein" inneholder beskrivelse av 9 forskjellige vandringer med tekster til meditasjon og bønn.

Vi tilbyr 8 overnattingsrom med bad, enkle eller doble. Et av rommene har universell utforming. Servering eller selvhushold etter avtale.

Nytt årsprogram er lagt ut i kirkene og på kirkekontoret. Fyldig informasjon finnes på hjemmesiden www.utsteinpilegrimsgard.no

ÅNDELIG VEILEDNING etterspørres av stadig flere.
Les mer om nye muligheter for åndelig veiledning i Stavanger bispedømme under "Nyheter".
Se også her: www.andeligveiledning.no